In alle stijlen en in alle maten verkrijgbaar!

Bent u op zoek naar een echte specialist in herenmode? Bij het bedrijf Vidts vindt u een oneindige reeks van modellen en top merken: Pierre Cardin, Camel Active, Olymp, Casa Moda, Meyer, Per Steff, Fynch Hatton, Kitaro, Wilvorst, Digel, Levi’s, Lee Cooper, Quicksilver, Garcia Jeans…. In alle stijlen en voor alle omstandigheden! Ontdek onze sportcollecties – kleding die comfort en elegantie combineert. Van top tot teen, in alle maten verkrijgbaar en bovendien van fijne stoffen vervaardigd.

Stadskledij voor alle zinnen, met een stock bestaande uit meer dan 2 000 pakken en gekenmerkt door onze «combineerbaar» concept! Hoe uw stijl, uw smaak, uw maat en uw gestalte kunnen zijn, zult u altijd tevreden zijn – met een onbetwistbaar perfect resultaat – dankzij onze oneindige keuze aan kleuren!

Binnenkort is er een onvermijdelijk event? Dan hebben we een gelegenheidskleding voor u! En bovendien worden de kwaliteit en de verscheidenheid van de Wilvorst en Digel Ceremony collecties verzekerd.

Jeans, dassen, mutsen, bellen, petten, accessoires, … Bij ons worden al uw verwachtingen beantwoord!

Stadskledij

Van de kleinste tot de grootste maat (Maat 44 t/m 70).

Onze prijzen: kostuums tussen 200 en 350 €; vesten van 100 tot 200 €

Uitsluitend: de hoogwaardige kostuums Business, waarvan de kwaliteit onbesproken is, zijn combineerbaar en bezorgen u een smaakvol kledij. U kunt de maat van de vest en de broek kiezen die perfect op uw lichaam past. Meerdere modieuze en klassieke kleuren.

Wilvorst en Digel Ceremony gelegenheidskleding

Wereldbekende collecties die systematisch aangepast worden voor prachtige feesten.

Van 500 € tot 650 € alles inbegrepen!!

Sportkleding

Meerdere comfortabele collecties, van soepele en aangename stoffen vervaardigd, ook verkrijgbaar in de grootste maten … tot en met maat 70! Truien, polo’s, sweaters en hemden zijn ook combineerbaar.